Rakettitiede 4-v. synttärit

17 nälkäistä Rakettitieteilijää eli 94,4444% yrityksen työntekijöistä kokoontui tiistaina 3.3. kello 18 Ravintola Askin oven eteen.
Ravintolan ovet aukesivat ja pääsimme nautiskelemaan alkudrinkkejä sekä herkullisia naposteltavia. Aloitus meni suurlta osin esittäytymisissä, sillä kaikki eivät vielä olleet tavanneet meitä neljää tämän vuoden aikana Rakettiuransa aloittanutta. Tarkalleen ottaen yksi meistä muuttui Rakettitiedemieheksi vasta muutama päivä synttäreiden jälkeen.
Herkullista ruokaa ja juomaa nautittiin kahdeksan kierrosta. Tapahtui tiukkaa vertailua Juhlatoimikunnan aikaisemmissa rakettikekkereissä itse kokkaamiin herkkuihin. Täysin puolueeton arviomme kallistui omien sapuskojen suuntaan. Ideoimme jo, että voisimme myös perustaa oman Dunlop-matkailukalenterin ja sen tähtiluokituksen.
Kun masut oli täynnä ja viinit nautittu siirryimme jo perinteiseksi muodostuneeseen Oluthuone Kaislaan. Sieltä matka jatkui vielä yhteen tai kahteen paikkaan - tarinan yksityiskohdat ovat hieman hämärän peitossa. Ongintaa ja kasvomaalausta ei kuitenkaan näissä 4-v. synttäreissä (tietääkseni) harrastettu.
Seuraavalle päivälle olikin sattumalta buukkaantunut melkoinen määrä tapaamisia. Niistä suoriuduttiin kunnialla ja saatiin vauhdikas alku Rakettitieteen viidennelle toimintavuodellle. Kuplavettä tosin kului melkoinen määrä.
Suurkiitos Juhlatoimikunnalle ja kaikille Rakettitieteilijöille! Nän uutena 2015 aloittaneena fiilis on mainio ja tulee olemaan mielenkiintoista nähdä millaiselta Rakettitiede näytttää vuoden päästä. Tämän vuoden uusien asiakkuuksien määrä hipoo jo kolmea. Siitä on hyvä singahtaa ylöspäin.
- Heikki ja muut vuoden 2015 Starttiraketit